(NO*) Oriental Adore
Om oss
Hei, jeg er en nybegynner oppdretter av siamesiske og orientalske katter. Som dyreelsker har jeg alltid hatt et hus fullt av kjæledyr, inkludert en papegøye, hunder, hamstere, vaktler, gekkoer og katter, mens jeg har oppdratt min eldste datter.

Da datteren min vokste opp og flyttet ut og tok med seg alle kjæledyrene hennes, ble mannen min, sønnen og jeg overlatt til å bo alene. Det var da sønnen min ba om en siameserkatt, og det var kjærlighet ved første blikk. Jeg ble betatt av deres unike tekstur, ynde og fantastiske blå øyne.

Som nybegynneroppdretter er mitt primære fokus på ansvarlig avlspraksis som prioriterer helse og velvære til kattene mine. Jeg er dedikert til å gi den beste omsorgen og kjærligheten til kattene mine og kattungene deres for å sikre at de er sunne, lykkelige og blir gode følgesvenner for familier som min.

Jeg er forpliktet til å hele tiden lære og forbedre avlspraksisen min for å sikre at jeg gir best mulig omsorg til mine katter og kattunger. Å være en del av det siamesiske og orientalske kattesamfunnet er en glede, og jeg er glad for å dele lidenskapen min for disse fantastiske rasene med andre.

Avslutningsvis er jeg stolt over å være en nybegynner oppdretter av siamesiske og orientalske katter, og jeg er forpliktet til å gi den beste omsorgen til mine katter og kattunger samtidig som jeg fremmer et fellesskap av ansvarlige og lidenskapelige kattelskere.

Made on
Tilda